SK HU DE EN

Bella Étterem és Panzió **** szállás Komáromban

Restaurant & penzion
 

A Bella étterem (és panzió) Dél-Szlovákiában található Révkomáromban, a Jókai utca 9. szám alatt. Az étterem az európai konyha legízletesebb ételeit kínálja, melyeket megbízható termelőktől és beszállítóktól származó minőségi alapanyagokból, nagy szeretettel készítünk el Önnek. Tekintettel arra, hogy Révkomárom nemzetközi jellegű város, nálunk klasszikus ételek és kiváló specialitások széles választékával találkozhat, melyek nem csak a szlovák és a magyar konyha remekei közül kerülnek ki.

Az éttermi menüben a következőket találja:

  • ínyenc előételek és levesek,
  • hal-, szárnyas- és egyéb húsételek,
  • húsnélküli ételek (alkalmas vegetáriánusok számára is),
  • a Bella étterem specialitásai (melyeket máshol nem talál meg),
  • ellenállhatatlan desszertek és ételek a legkisebbek számára,
  • kiváló köretek, friss saláták és dresszingek,
  • ehhez első osztályú italok és borok széles választéka.

Keresi Révkomárom legjobb éttermét?

Ne habozzon és foglaltasson asztalt a Bella étteremben. Kellemes pillanatok várnak Önökre pompás étkekkel, kellemes éttermi környezettel és készséges, mindig mosolygó személyzettel.

A Bella étterem környezete Komárom gazdag történelmi emlékeit és természeti szépségeit idézi. Az exkluzív étterem Révkomárom szívében található, Csémy Olivér és Krisztián kiváló tervezőmunkáját dicséri, mely alkotás összekapcsolja a történelmet a 21. századdal.

Étlap

Az éttermi helyiségek kialakítása a hajdani Schmidthauer házban történt, ehhez az ihletet a régi idők egyik érdekes mozzanata adta. (Schmidthauer Lajos zenész és orgonista volt).

Az étterem belterében Jókai Mór és az ő 54 évvel fiatalabb szerelmének, Bellának, későbbi feleségének korabeli (19. század) élettörténeténetének motívumai lelhetők fel. Az étteremben található egy Jókai Mórról készült hatalmas festmény, mely őt egy 19. századi elegáns úriemberként ábrázolja. A festmény ellenpólusaként megtalálható itt élete szerelmének, Bellának is a életnagyságú szobra, mely az étterem bárjánál foglal helyet. A két műalkotás közti vibráció az étteremnek érdekes hangulatot kölcsönöz.

TÖBB INFORMÁCIÓ KOMÁROMRÓL

Komárom városa híres különleges földrajzi fekvéséről, hiszen Szlovákia két legnagyobb folyója, a Duna és a Vág összefolyásánál fekszik. A Duna déli partján, Magyarországon található Révkomárom "ikertestvére", Komárom. A két várost elválasztja, de ugyanakkor össze is kapcsolja a szlovák-magyar határ. Európában nem található sok ilyen város. Komárom vonzó település, mely gazdag történelmével lenyűgözi és műemlékeivel elkápráztatja az idelátogatókat.

Foglaltasson asztalt a Bella étteremben, hívja a következő telefonszámot: 035 / 7713 028, és töltse kellemesen az idejét egy remek társaságban.

 
 

Heti ajánlat